7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороби, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

Саме тому, сьогодні у гімназії з метою формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, здорового способу життя на основі розвитку життєвих навичок, виховання у дітей дбайливого та усвідомлено ставлення до власного здоров’я відбулися заходи з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Школярі разом з класними керівниками пригадали правила особистої гігієни. Діти разом з наставниками з’ясовували, як підтримувати своє психічне здоров’я та формувати розуміння особистих меж та відповідальність за факти їх порушення. Педагоги мали можливість зробити емоційне перезавантаження і зарядитися позитивною енергією для реалізації своїх задумів.

Пам’ятаємо, що піклування про своє здоров’я – це вклад у своє щасливе майбутнє. Це життєва енергія, натхнення і задоволення від насиченого подіями життя. Це здатність ставити цілі й досягати їх, максимально реалізовувати свій потенціал.